Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Onlarca ev modeli arasından tercih yapmakta zorlanıyorsanız sizleri showroom binalarımızı görmeye davet ediyoruz. Bununla birlikte prefabrik ev fiyatları 2024, güncel fiyatlar olup indirime gitmiş bulunuyoruz.

Prefabrik evler ise daha çOkay fabrikada hazır olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve fiyat anlamında uygun yapılardır.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Konusunda uzman olup olmadıklarından emin olun. • Sözleşmeyi detaylı inceleyin. • Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin. • Dimension sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir problem yaşadığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin.

Biz firma olarak birçOkay müşterimize şunu söylüyoruz isterseniz prefabrik ev almış müşterilerimizin numarasını sizinle paylaşalım siz arayın onlara sorun ısı izolasyonu nasıl ses izolasyonu nasıl evin havası bakım ihtiyacı çOkay prefabrik ev modelleri az olmasını bir sorun diyoruz ve prefabrik ev fiyatları birçok müşterimizde hayranlıkla bizim firmamızı anlatıyor.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Üretimi tamamlanan prefabrik ofis binası, konut benzeri yapı yapıda kullanılacak tüm malzemeleriyle kamyon prefabrik ev modelleri veya uluslararası taşımacılıkta kullanılan deniz konteynerine yüklenerek kullanım yerine sevk edilmektedir.

Özellikle kamu projelerinin yüklenicisi büyük inşaat firmaları üzerinde oluşan termin baskısını tam zamanında kullanıma hazır teslimli yapılarımızla ortadan prefabrik ev modelleri kaldırmaya önemli katkı sağlıyoruz.

Kullanım yerinde firma profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma hazır edilir.

Konteynerden birçOkay ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. prefabrik ev Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

2024 yılı için beklenen fiyatlar hakkında merak edenler için bu yazımızda prefabrik ev maliyetleri ile ilgili bilgiler paylaşacağız. İoffer Ev olarak, prefabrik ev modelleri ve fiyatları konusunda geniş bir yelpazede hizmet sunmaktayız.

Report this wiki page